Traducere imputernicire auto pentru Turcia

Biroul de traduceri Contact Consulting Services SRL va poate asigura servicii de traducere autorizata sau traducere legalizata romana-turca sau turca-romana.

Pentru a circula cu autoturismul pe teritoriul Republicii Turcia pe baza de imputernicire auto in limba turca sau contract de comodat in limba turca,  conform informatiilor de pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe sunt necesare urmatoarele documente:

  • Actele autoturismului, inclusiv cartea verde cu valabilitate pe teritoriul Turciei,
  • Imputernicire (procura) din partea proprietarului autoturismului (daca este persoana juridica) sau imputernicire/declaratie/contract de comodat (daca este persoana fizica) pentru a putea conduce autoturismul respectiv din Romania in Turcia. 
  • Traducerea imputernicirii (procurii)/declaratiei/contractului de comodat in limba turca, efectuata de un traducator autorizat, legalizata ori la Consulatul Turciei ori apostilata de autoritatile romane. 

Recomandarea noastra: Varianta foarte des folosita de turistii romani, mai simpla si mai rapida, este legalizarea traducerii la Consulatul Turciei. In acest caz, Contact Consulting Services SRL va poate asigura servicii de traducere autorizata in limba turca vizata direct de Consulatul Turciei la Bucuresti. La Consulatul Turciei se poate legaliza traducerea autorizata a imputernicirii chiar daca imputernicirea nu este eliberata in Bucuresti sau nu este semnata in fata unui notar. Pentru preturi va rugam sa consultati pagina de Servicii traduceri.

Traducerile autorizate in limba turca legalizate de Consulatul Republicii Turcia in Romania sunt valabile pe teritoriul Republicii Turcia fara a mai fi necesara obtinerea apostilei.

Recomandarea noastra: Avand in vedere ca se tranziteaza si teritoriul Bulgariei, recomandam sa se traduca imputernicirea si in limba engleza. Multi clienti ne-au informat ca imputernicirea le-a fost solicitata la intoarcerea spre tara, de catre autoritatile vamale bulgare la trecerea frontierei dintre Turcia si Bulgaria.

Pentru turistii care doresc sa se deplaseze cu autorurismul in Turcia, iar proprietarul autoturismului este o societate comerciala, va prezentam un model de Imputernicire:

Imputernicire Turcia.pdf

Pentru mai multe de detalii cu privire la procedurile de traducere si legalizare pentru a calatori cu autoturismul in Turcia, va stam cu placere la dispozitie la numerele de telefon sau adresele de email precizate pe pagina noastra de contact.

Biroul de traduceri Contact Consulting Services SRL va ureaza o calatorie placuta!

Pentru preturi si servicii, puteti accesa pagina noastra cctrad.ro/servicii-traduceri

Multumim!

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.