Traducere limba engleza

Biroul de traduceri Contact Consulting Services SRL va pune la dispozitie sevicii de  traducere autorizata sau traducere legalizata in/din limba engleza a documentelor dumneavoastra.

Deoarece dispunem de un colectiv de traducatori angajati, autorizati pe limba engleza, limba franceza, limba spaniola, limba portugheza si limba latina in permanenta la dispozitia dumneavoastra si colaboram cu un grup de traducatori autorizati pentru celelalte limbi din portofoliul biroului nostru de traduceri, putem prelua si efectua traduceri in regim de urgenta.

Termenele de predare a traducerilor in limba engleza le negociem in functie de necesitatile dumneavoastra si de posibilitatea noastra de a ne incadra in termenul dorit.

Biroul de traduceri Contact Consulting Services SRL pune accentul pe calitate, pentru comenzi in volum mare se negociaza un termen de predare care sa fie rezonabil atat pentru dumneavoastra cat si pentru traducator, astfel incat sa nu se prejuducieze calitatea traducerii.

Tariful nostru este stabilit pentru pagina standard de 2000 de caractere cu spatii (aproximativ 300 cuvinte pe pagina), cu tarifare de minim o pagina in cazul in care un document nu ajunge la 2000 de caractere.

Daca se doreste traducere legalizata din limba engleza in limba romana sau din limba romana in limba engleza este necesar sa fie prezentate documentele originale pentru legalizare. Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord si Romania se numara printre tarile semnatare ale Conventiei nr. 12 de la Haga din 1961 si este necesara aplicarea apostilei pentru atestarea veridicitatii documentelor.

Biroul nostru de traduceri va ofera servicii de traducere in/din limba engleza, legalizarea traducerii de catre un notar public cu care colaboram si apostilarea documentelor originale si ale traducerilor in limba engleza, daca este necesar.

Pentru o mai buna apreciere a timpului necesar pentru efectuarea traducerii si evaluare corecta a pretului traducerii in sau din limba engleza va stam la dispozitie la sediul nostru sau la adresele de email mentionate in pagina de contact.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.