Traducere limba latina

Daca aveti nevoie de o traducere autorizata sau legalizata din limba latina in limba romana ne puteti contacta la adresele de mail de mai jos:

cctrad@ yahoo.com sau

cctrad@ gmail.com.

sau WhatsApp: +40721.391.583

Deoarece suntem un colectiv de traducatori autorizati pe limbile engleza, franceza, spaniola, portugheza si latina in permanenta la dispozitia dumneavoastra si colaboram cu un grup de traducatori autorizati pentru celelalte limbi din portofoliul biroului nostru de traduceri, putem prelua si efectua traduceri in regim de urgenta.

Termenele de predare a traducerilor sunt convenite impreuna cu clientul, in functie de necesitatile acestuia dar si de disponibilitatea si posibilitatea nostra de a ne incadra in termenul dorit.

Punand accentul pe calitate si nu pe cantitate, pentru comenzi in volum mare se negociaza un termen de predare care sa fie rezonabil atat pentru client cat si pentru traducator, astfel incat sa nu se prejuducieze calitatea traducerii.

Tariful nostru este stabilit pentru pagina standard de 2000 de caractere cu spatii (aproximativ 300 cuvinte pe pagina), cu tarifare de minim o pagina in cazul in care un document nu ajunge la 2000 de caractere.

Daca se doreste traducere legalizata din limba latina in limba romana este necesar sa fie prezentate documentele originale pentru legalizare.

Pentru o mai buna apreciere a timpului necesar pentru efectuarea traducerii si evaluare corecta a pretului traducerii din limba latina va stam la dispozitie la adresele de mail de mai sus sau sa descoperiti locatia noastra pe pagina de contact.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.