Traducere limba franceza

Biroul de traduceri Contact Consulting Services SRL ofera servicii de traducere autorizata sau legalizata in limba franceza a documentelor dumneavoastra sau traducere din limba franceza in limba romana. Pentru o mai buna apreciere a timpului necesar pentru efectuarea traducerii in sau din limba franceza si o evaluare corecta a pretului traducerii, va stam la dispozitie la adresele de e-mail de mai jos sau la adresa sediului noastru afisata la pagina de contact:

cctrad@yahoo.com sau

cctrad@gmail.com.

Grupul nostru de traducatori autorizati pe limbile engleza, franceza, spaniola, portugheza si latina si colaboratori pentru celelalte limbi din portofoliul biroului nostru de traduceri, poate prelua si efectua traduceri in regim de urgenta. Termenul de predare a traducerilor este convenit impreuna cu clientul, in functie de necesitatile acestuia dar si de disponibilitatea si posibilitatea nostra de a ne incadra in termenul dorit.

Punand accentul pe calitate si nu pe cantitate, pentru comenzi in volum mare se negociaza un termen de predare care sa fie rezonabil atat pentru client cat si pentru traducator, astfel incat sa nu se prejuducieze calitatea traducerii.

Tariful nostru este stabilit pentru pagina standard de 2000 de caractere cu spatii (aproximativ 300 cuvinte pe pagina), cu tarifare de minim o pagina in cazul in care un document nu ajunge la 2000 de caractere.

Pentru o traducere legalizata din limba franceza in limba romana sau din limba romana in limba franceza este necesar sa fie prezentate documentele originale pentru legalizare. In baza acordului bilateral dintre Romania si Franta, documentele sunt recunoscute reciproc in ambele tari fara sa fie necesara aplicarea apostilei.

Legalizarea semnaturii traducatorului de limba franceza (traducere legalizata) se face de catre biroul nostru de traduceri fara alte costuri suplimentare fata de onorariul biroului notarului public (37.20 lei – primul exemplar).

Translate »
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.