Traducere limba franceza

Biroul de traduceri Contact Consulting Services SRL ofera servicii de traducere autorizata sau legalizata in limba franceza a documentelor dumneavoastra sau traducere din limba franceza in limba romana. Pentru o mai buna apreciere a timpului necesar pentru efectuarea traducerii in sau din limba franceza si o evaluare corecta a pretului traducerii, va stam la dispozitie la adresele de e-mail de mai jos sau la adresa sediului noastru afisata la pagina de contact:

cctrad@yahoo.com sau

cctrad@gmail.com.

Grupul nostru de traducatori autorizati pe limba franceza si colaboratori  poate efectua si traduceri in regim de urgenta. Termenul de predare a traducerilor este convenit in functie de necesitatile dumneavoastra dar si de posibilitatea nostra de a ne incadra in termenul dorit.

Biroul nostru de traduceri pune accentul pe calitate si nu pe cantitate, pentru comenzi in volum mare se negociaza un termen de predare care sa fie rezonabil atat pentru client cat si pentru traducator, astfel incat sa nu se prejuducieze calitatea traducerii.

Tariful nostru este stabilit pentru pagina standard de 2000 de caractere cu spatii (aproximativ 300 cuvinte pe pagina), cu tarifare de minim o pagina in cazul in care un document nu ajunge la 2000 de caractere.

Pentru o traducere legalizata din limba franceza in limba romana sau din limba romana in limba franceza este necesar sa fie prezentate documentele originale pentru legalizare. In baza acordului bilateral dintre Romania si Franta, documentele sunt recunoscute reciproc in ambele tari fara sa fie necesara aplicarea apostilei.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.