Traduceri

PRETURI PENTRU TRADUCERI INCEPAND DE LA 20 LEI / PAGINA (ENGLEZA, FRANCEZA, SPANIOLA).

 Biroul de traduceri Contact Consulting Services SRL pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele pachete de servicii:

A. Pachetul de servicii Traducere legalizata (legalizarea semnaturii traducatorului)

Pachetul include traducerea autorizata a documentului si legalizarea notariala a semnaturii traducatorului pe traducere. Pretul pentru o pagina de 2000 de caractere incepe de la 25 lei (pentru engleza, franceza, spaniola, italiana). Onorariul pentru legalizarea traducerii (legalizarea semnaturii traducatorului) este perceput de biroul notarului public si nu este inclus in pretul traducerii. Legalizarea traducerii (legalizarea semnaturii traducatorului) este oferita prin acest pachet doar traducerilor efectuate in cadrul biroului nostru de traduceri. Termenul pentru legalizare a traducerii se va lua in calcul la negocierea termenului de predare a traducerii. Acest pachet este oferit pentru documentele la care se poate efectua legalizarea traducerii.

B. Pachetul de servicii de Apostilare (Ex: certificat de nastere, certificat de casatorie, adeverinta de celibat, cazier judiciar, acte studii s.a.)

In acest pachet sunt incluse apostilarea documentelor originale, a copiilor legalizate sau a traducerilor acestora. Preturile sunt urmatoarele (cu toate taxele consulare incluse):

 1. Apostilare un document          –  100 lei,
 2. Apostilare doua documente    –  150 lei,
 3. Apostilare trei documente      –  200 lei s.a.m.d.

Documentele apostilate se elibereaza a doua zi lucratoare.

C. Pachetul complet de Servicii de obtinere a apostilei pe documentul original si pe traducerea legalizata

Acest pachet este oferit pentru apostilarea documentelor de stare civila (apostilare certificate de nastere, certificate de casatorie, adeverinte de celibat, caziere judiciare etc.). In acest pachet sunt incluse:

 • Apostilare a documentului original,
 • Traducere autorizata a documentului,
 • Legalizare notariala a traducerii,
 • Apostilarea traducerii legalizate.

De la primirea documentului pana la finalizarea comenzii dureaza aproximativ de 3 zile. Pretul pentru acest pachet de servicii (pentru limbile engleza, franceza, spaniola, germana, italiana) cu toate taxele incluse, este:

 • Pentru 1 document    – 255 Lei,
 • Pentru 2 documente  – 410 Lei (Ex: certificat de nastere+cazier),
 • pentru 3 documente   – 565 Lei (Certificat de nastere+cazier+certificat de casatorie) s.a.m.d.

Ne aduceti documentele originale si ridicati documentele apostilate impreuna cu traducerile legalizate si apostilate.

In cazul in care sunt necesare doar apostilarea documentelor originale sau apostilarea numai a traducerilor altor tipuri de documente, pentru care este necesara vizarea lor de catre alte institutii inainte de apostilare, va stam cu placere la dispozitie pentru informatii suplimentare la numerele de telefon sau adresele de mail afisate pe pagina sau pe pagina de contact. Ex: Pentru obtinerea apostilei sau a supralegalizarii pe diplomele de studii este necesara vizarea in prealabil a actelor de catre CNRED sau inspectoratele teritoriale.

Mai multe detalii despre apostila gasiti aici.

D. Pachetul de servicii de Traducere imputernicire auto pentru Turcia.

Acest pachet se adreseaza persoanelor care calatoresc in Turcia cu autoturismul condus de o alta persoana decat proprietarul acestuia (Ex: autoturisme in leasing, autoturisme al carui proprietar este o persoana juridica etc.). In acest pachet sunt incluse:

 1. Traducere autorizata in limba turca a imputernicirii date de societatea de leasing sau societatea comerciala pe numele careia este inscris autovehiculul,
 2. Legalizarea traducerii in limba turca la Consulatul Turciei. Tariful pentru legalizarea traducerii la Consulatul Turciei este de 18 Euro, iar taxa trebuie achitata la Consulat doar in Euro.

 Pretul total pentru acest pachet de servicii pentru o procura de o pagina este de 200 Lei

Mai multe detalii despre imputernicire, declaratie sau contract de comodat pentru a circula cu autoturismul in Turcia gasiti aici.

E. Pachet de servicii de Supralegalizare.

In acest pachet sunt incluse

 • vizarea documentelor la CNRED, daca este cazul (pentru diplome studii superioare). Pentru acest serviciu este necesara obtinerea unei adeverinte de autenticitate eliberata de secretariatul institutiei de invatamanat care a eliberat documentul,
 • supralegalizarea documentelor la Sectia Consulara a Ministerului Afacerilor Externe. Pentru documentele notariale (ex: traducere legalizata, copie legalizata s.a.) se obtine initial supralegalizarea documentului de catre Camera Notarilor Publici in raza careia isi desfasoara activitatea notarul publiccare a legalizat inscrisul.

Pentru preturi va rugam sa apelati unul dintre numerele de telefon pe care le puteti gasi pe pagina de contact.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.