Traduceri

Biroul de traduceri Contact Consulting Services SRL pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele pachete de servicii:

A. Pachetul de servicii Traducere legalizata (cu legalizarea semnaturii traducatorului)

Pachetul include traducerea autorizata a documentului si legalizarea notariala a semnaturii traducatorului care a efectuat traducerea. Legalizarea traducerii (legalizarea semnaturii traducatorului) este oferita prin acest pachet doar pentru traducerile efectuate in cadrul biroului nostru de traduceri. Termenul pentru legalizare a traducerii se va lua in calcul la negocierea termenului de predare a traducerii.

Atentie! Nu se pot legaliza traducerile efectuate dupa orice inscrisuri ci doar dupa anumite documente.

Pentru relatii suplimentare, va stam la dispozitie la oricare din numerele de telefon sau adresele de email precizate la pagina de contact.  

B. Pachetul de servicii de Apostilare (Ex: certificat de nastere, certificat de casatorie, adeverinta de celibat, cazier judiciar, acte studii etc.)

In acest pachet sunt incluse apostilarea documentelor originale, a copiilor legalizate sau doar a traducerilor acestora.

C. Pachetul complet de Servicii de obtinere a apostilei pe documentul original si pe traducerea legalizata a acestuia

Acest pachet este oferit atat pentru apostilarea documentelor in original cat si a traducerii lor.  In acest pachet sunt incluse:

 • Apostilarea documentului original,
 • Traducerea autorizata a documentului respectiv,
 • Legalizarea notariala a traducerii,
 • Apostilarea traducerii legalizate.

Pentru apostilarea sau supralegalizarea actelor de studii este necesara vizarea in prealabil a actelor de catre CNRED sau inspectoratele teritoriale.

Mai multe detalii despre apostila gasiti aici.

D. Pachetul de servicii de Traducere imputernicire auto pentru Turcia.

Acest pachet se adreseaza persoanelor care calatoresc in Turcia cu autoturismul condus de o alta persoana decat proprietarul acestuia (Ex: autoturisme in leasing, autoturisme al carui proprietar este o persoana juridica etc.). In acest pachet sunt incluse:

 1. Traducere autorizata in limba turca a imputernicirii date de societatea de leasing sau de catre societatea comerciala pe numele careia este inscris autovehiculul,
 2. Legalizarea traducerii in limba turca la Consulatul Turciei.  

Pretul total pentru acest pachet de servicii pentru o imputernicire de o pagina este de 220 Lei. Pentru contractele de comodat sau actele care depasesc 1 pagina, tariful se calculeaza in functie de numarul de pagini.

Mai multe detalii despre imputernicire, declaratie sau contract de comodat pentru a circula cu autoturismul in Turcia gasiti aici.

E. Pachet de servicii de Supralegalizare.

In acest pachet sunt incluse

 • I. pentru actele de studii superioare – vizarea documentelor la CNRED, daca este cazul. Pentru acest serviciu este necesara obtinerea unei adeverinte de autenticitate eliberata de secretariatul institutiei de invatamanat care a eliberat documentul. 
 • pentru actele emise de instantele romanesti (hotarari judecatoresti) – vizarea lor la Ministerul Justitiei
 • pentru actele emise de notar sau traducerile legalizate in Bucuresti – vizarea acestora la Camera Notarilor
 • II. supralegalizarea documentelor la Sectia Consulara a Ministerului Afacerilor Externe.  
 • III. supralegalizarea documentelor la sectiile consulare/ambasade

Pentru costuri, va stam la dispozitie la oricare din numerele de telefon sau adresele de email pe care le puteti gasi pe pagina de contact.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.