Traducere limba germana

Daca aveti nevoie de o traducere autorizata sau legalizata in limba germana a documentelor dumneavoastra sau doriti sa traduceti documentele din limba germana in limba romana ne puteti contacta la adresele de mail de mai jos:

cctrad@ yahoo.com sau

cctrad@ gmail.com.

Termenele de predare a traducerilor sunt convenite impreuna cu clientul, in functie de necesitatile acestuia dar si de disponibilitatea si posibilitatea nostra de a ne incadra in termenul dorit.

Tariful nostru este stabilit pentru pagina standard de 2000 de caractere cu spatii (aproximativ 300 cuvinte pe pagina), cu tarifare de minim o pagina in cazul in care un document nu ajunge la 2000 de caractere. Tariful pentru o pagina de traducere in sau din limba germana incepe de la 25 lei +TVA (31 Lei). Pentru traduceri de texte din domeniul tehnic, medical, IT s.a. tariful este de 35 Lei+TVA (43,40 Lei).

Daca se doreste traducere legalizata din limba germana in limba romana sau din limba romana in limba germana este necesar sa fie prezentate documentele originale pentru legalizare. Republica Federala Germania si Romania se numara printre tarile semnatare ale Conventiei nr. 12 de la Haga din 1961 si este necesara aplicarea apostilei pentru atestarea veridicitatii documentelor.

Biroul nostru de traduceri va ofera servicii de traducere in sau din limba germana, legalizarea traducerii de catre un notar public cu care colaboram si apostilarea documentelor originale si ale traducerilor in limba germana, daca este necesar.

Pentru o mai buna apreciere a timpului necesar pentru efectuarea traducerii si evaluare corecta a pretului traducerii in sau din limba germana, va stam la dispozitie la adresele de mail de mai sus sau sa descoperiti locatia noastra pe pagina de contact.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.