Traduceri limba portugheza

Daca aveti nevoie de o traducere autorizata sau o traducere legalizata in limba portugheza a documentelor dumneavoastra sau doriti sa traduceti documentele din limba portugheza in limba romana ne puteti contacta la adresele de mail de mai jos:

cctrad@ yahoo.com sau cctrad@ gmail.com.

sau WhatsApp: +40721.391.583

Deoarece suntem un colectiv de traducatori autorizati de limba engleza,  limba franceza, limba spaniola, limba portugheza si limba latina in permanenta la dispozitia dumneavoastra si colaboram cu un grup de traducatori autorizati pentru celelalte limbi din portofoliul biroului nostru de traduceri, putem prelua si efectua traduceri in regim de urgenta.

Termenele de predare a traducerilor sunt convenite impreuna cu clientul, in functie de necesitatile acestuia dar si de disponibilitatea si posibilitatea nostra de a ne incadra in termenul dorit.

Punand accentul pe calitate si nu pe cantitate, pentru comenzi in volum mare se negociaza un termen de predare care sa fie rezonabil atat pentru client cat si pentru traducator, astfel incat sa nu se prejuducieze calitatea traducerii.

Tariful nostru este stabilit pentru pagina standard de 2000 de caractere cu spatii (aproximativ 300 cuvinte pe pagina), cu tarifare de minim o pagina in cazul in care un document nu ajunge la 2000 de caractere.

Pentru traducere legalizata din limba portugheza in limba romana sau din limba romana in limba portugheza este necesar sa fie prezentate documentele originale pentru legalizare. Portugalia si Romania se numara printre tarile semnatare ale Conventiei nr. 12 de la Haga din 1961 si este necesara aplicarea apostilei pentru atestarea veridicitatii documentelor.

Biroul de traduceri Contact Consulting Serrvices SRL va ofera servicii de traducere in/din limba portugheza, legalizarea traducerii de catre un notar public cu care colaboram si apostilarea documentelor originale si ale traducerilor in limba portugheza, daca este necesar.

Pentru o mai buna apreciere a timpului necesar pentru efectuarea traducerii si evaluare corecta a pretului traducerii in sau din limba portugheza va stam la dispozitie la adresele de mail de mai sus sau va rugam sa descoperiti locatia noastra pe pagina de contact.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.