Traducere limba spaniola

Pentru o traducere autorizata sau legalizata in limba spaniola a documentelor dumneavoastra sau o traducere din limba spaniola in limba romana ne puteti contacta la adresele de mail de mai jos:

cctrad@ yahoo.com sau

cctrad@ gmail.com.

WhatsApp: +40721.391.583

Deoarece suntem un colectiv de traducatori autorizati pe limbile engleza, franceza, spaniola, portugheza si latina in permanenta la dispozitia dumneavoastra si colaboram cu un grup de traducatori autorizati pentru celelalte limbi din portofoliul biroului nostru de traduceri, putem prelua si efectua traduceri in regim de urgenta.

Termenele de predare a traducerilor sunt convenite impreuna cu clientul, in functie de necesitatile acestuia dar si de disponibilitatea si posibilitatea nostra de a ne incadra in termenul dorit.

Punand accentul pe calitate si nu pe cantitate, pentru comenzi in volum mare se negociaza un termen de predare care sa fie rezonabil atat pentru client cat si pentru traducator, astfel incat sa nu se prejuducieze calitatea traducerii.

Tariful nostru este stabilit pentru pagina standard de 2000 de caractere cu spatii (aproximativ 300 cuvinte pe pagina), cu tarifare de minim o pagina.

Daca se doreste traducere legalizata din limba spaniola in limba romana sau din limba romana in limba spaniola este necesar sa fie prezentate documentele originale pentru legalizare. Spania si Romania se numara printre tarile semnatare ale Conventiei nr. 12 de la Haga din 1961 si este necesara aplicarea apostilei pentru atestarea veridicitatii documentelor.

Biroul nostru de traduceri va ofera servicii de traducere in sau din limba spaniola, legalizarea traducerii de catre un notar public cu care colaboram si apostilarea documentelor originale si ale traducerilor in limba spaniola, daca este necesar.

Pentru o mai buna apreciere a timpului necesar pentru efectuarea traducerii si evaluare corecta a pretului traducerii in sau din limba spaniola va stam la dispozitie la sediul nostru sau la adresele de mail de mai sus.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.