Traducere autorizata

Biroul de traduceri Contact Consulting Services SRL va ofera servicii de traducere autorizata.

O traducere autorizata este o traducere cu semnatura si stampila unui traducator autorizat. Aceste traduceri se folosesc in domenii private sau in institutii unde nu este necesara legalizarea semnaturii traducatorului de catre un notar pubic.

Traducerea autorizata se poate elibera pentru documentele care nu indeplinesc conditiile pentru legalizarea traducerii de catre un notar public, conform noului regulament de aplicare a Legii notarilor publici şi a activităţii notariale nr. 36/1995, din 24.07.2013, in vigoare de la 11.08.2013 si publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 479 din 01.08.2013. Acestea sunt:

  • documentele sub semnatura privata,
  • documentele prezentate traducatorului in fotocopie simpla,
  • documente nesemnate

Colaboram cu traducatori competenti, autorizati de Ministerul de Justitie, pe care i-am selectat de-a lungul timpului si care au raspuns cu profesionalism cererilor clientilor nostri. Preturile pentru traduceri variaza in functie de limba, domeniul sau timpul disponibil pentru finalizarea traducerii.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati prim mijloacele prezentate pe pagina noastra de contact. Va multumim ca apelati la serviciile noastre!


Translate »
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.